Вратарят на Аякс Андре Онана призна, че никога не би

...
Вратарят на Аякс Андре Онана призна, че никога не би
Коментари Харесай

Онана: Никога не бих затворил вратата за Барселона

Вратарят на Аякс Андре Онана призна, че в никакъв случай не би изключил опцията да се завърне в родния си клуб Барселона. Това той разкри в изявление, извършено по време на церемонията за “Златната топка”.

“Идвам от един дребен клуб, тъй че да бъда тук (като номиниран за премията “Лев Яшин” - б.р.) е едно от най-хубавите чувства. Марк-Андре тер Стеген? Имам доста положителни връзки с него, той се намира в мощен интервал. Само мога да се изучавам от вратари като него. Лионел Меси? Отново завоюва премията. Всеки път, щом го гледаме, ние му се любуваме. Надявам се, че ще можем да продължим да го гледаме още няколко години, тъй като това си е един разкош. Матайс де Лихт? Много съм удовлетворен за него. Участвах в неговото израстване. Той наподобява благополучен в Ювентус и нека завоюва доста титли. Френки де Йонг? Той е доста огромен състезател. Показва го мач след мач и занапред ще му се наслаждавате.
André Onana on Barcelona: " I can never rule out a transfer to Barcelona in the future. " pic.twitter.com/9pajHfBJA0
— Squawka News (@SquawkaNews) December 5, 2019 По време на церемонията Джосеп Мария Бартомеу ми сподели: Да забележим по кое време ще се завърнеш в Барса. Радвам се, че още веднъж приказвах с хората от клуба. Барселона е моят дом, само че ще забележим какво ще стане след края на сезона. Никога не бих затворих вратата за Барселона. Юноша съм на Барса. Горд, че съм подобен. Благодарение на това съм стигнал дотук”, съобщи 23-годишният Онана пред Cadena COPE.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР