Вратарят на Арда (Кърджали) Иван Караджов говори след нулевото равенство

...
Вратарят на Арда (Кърджали) Иван Караджов говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Иван Караджов: Дано се утвърдим и да гоним по-високи цели

Вратарят на Арда (Кърджали) Иван Караджов приказва след нулевото тъждество с Царско село.

" Като цяло съм удовлетворен от това, че не сме позволили гол. Бих бил по-щастлив, в случай че ни бяха вкарали един гол, пък ние бяхме отбелязали два. Наистина, споделям го от сърце. За мен, за целия тим и за всички е най-добре да побеждаваме. Да, не загубихме, което също е радващо, само че играхме до последната минута за победа.

Направихме нещо историческо за града. Надявам се с игрите и с футболистите, които привлякохме, да създадем един добър тим, добър колектив, с цел да можем да се утвърдим. Дано се утвърдим и да гоним по-високи цели. Надявам се нещата по-бързо да се случат и с осветлението на нашия стадион, тъй като там публиката в действителност е 12-ият състезател. Със сигурност на всеки мач има по 6-7 хиляди индивида.

" Със сигурност мачът с Берое няма да бъде толкоз посетен, както в случай че беше в Кърджали. Видяхте, че в баража против Септември за влизане в елита имаше доста хора. И в този момент се надявам да бъде по този начин. Искам да поканя всички - който може и има опция, да пристигна да ни поддържа ", съобщи Караджов.

efbet Лига 2 кръг, петък 19 юли  Царско село 0:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР