Вратарят на Арда Иван Караджов обяви след поражението с 0:1

...
Вратарят на Арда Иван Караджов обяви след поражението с 0:1
Коментари Харесай

Иван Караджов: Тотално надиграхме ЦСКА, Али Соу извърши престъпление

Вратарят на Арда Иван Караджов разгласи след провалянето с 0:1 от ЦСКА-София, че неговият тим тотално е надиграл противника, само че една неточност е коствала триумфа.

Също по този начин юношата на ЦСКА разяснява и алените картони на Али Соу и Илиас Хасани в 66-ата минута. Караджов показа, че съгласно него Соу е направил закононарушение по отношение на своя противник, ритайки го брутално в бедрото.

“Изиграхме един доста добър, мощен или както желаете го разбирайте мач. Тотално надиграхме ЦСКА и една неточност ни лиши от успеха.

Късметът през днешния ден не беше на наша старна. И тухлите оказват помощ у дома. Победата беше дотолкоз значима, че при добър чоп можеше да стигнем и до край, тъй като сме един доста добър тим и през днешния ден го показахме.

Не знам за какво съдията даде втори жълт картон на Хасани. Бил нещо чукнал Али Соу. Това, което направи Али Соу е закононарушение. Ако желаете ще докарам Хасани, с цел да видите какво му направи на бедрото”, сподели Караджата, след което продължи:

“С този треньор ще играем футбол. На който му харесва - харесва, на който не му харесва - това е. Имаме 26 точки и всичките ги печелим при гостувания. Друго е да играем на нашия стадион. Съвсем друго е като самочувствие”, приключи Иван Караджов.  Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР