Вратарят на Арда Иван Караджов не е изненадан, че неговият

...
Вратарят на Арда Иван Караджов не е изненадан, че неговият
Коментари Харесай

Караджов: Призовавам всички да не се шашкат, ще продължим с добрия футбол

Вратарят на Арда Иван Караджов не е сюрпризиран, че неговият отбор спря домакинската победна серия на Локомотив (Пловдив). Срещата от деветия кръг на efbet Лига сред двата отбора завърши 0:0, а след нея стражът на сините съобщи:

“Чувставем се добре, че се завърнах. Беше тежко. Благодаря на всички другари. Отново съм тук. Тренирахме пет индивида, нямаше подготвителен развой. Искам да поздравя футболисти, треньори, медицински щаб, управление, че на пет тренировки изиграхме доста добър мач. Можеше и да спечелим.

Доволни сме, тъй като можеше и да паднем. Ако не бяхме под карантина, излизахме да се надиграваме и да вземем трите точки. Много положителни футболисти сме и изобщо не съм сюрпризиран, че взехме точка.

Някои момчета бяха без никакви признаци и се нервираха, че не могат да вършат това, което обичат. Призовавам всички да не се шашкат. Сигурен съм, че ще продължим да играем добър футбол, тъй като имаме доста положителни футболисти. Ще издържим. Само Господ да ни пази да сме здрави.” efbet Лига 9 кръг, вторник 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 0:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР