Вратарят на Арда Иван Караджов бе разочарован от поражението на

...
Вратарят на Арда Иван Караджов бе разочарован от поражението на
Коментари Харесай

Караджов: Доста големи отбори са били в подобни кризи

Вратарят на Арда Иван Караджов бе отчаян от провалянето на неговия тим с 0:2 от Царска село в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

" Треньорът ще ни каже аргументите за загубата. От няколко мача не играем добре. Ще би трябвало да поговорим и да намерим аргументите. След два дни имаме нов мач и ще се опитаме да спечелим. Допуснахме неточности и в този момент ще би трябвало да носим последствията. Бяхме разучили добре противника. Говорехме, че ще разчитат на контраофанзива. Много неточности от нашия тим, пропуснахме и много положения. Ще би трябвало да продължим да работим, единствено с тренировки ще подобрим обстановката.

Доста огромни тимове са били в сходни рецесии. Ще продължим да работим и би трябвало да гледаме към идващите мачове “, сподели Караджов.

„ Съперникът не е доста изменен. Имат нов треньор, който има разнообразни условия. Ще ги разучим добре и ще би трябвало да излезем оптимално надъхани и подготвени за победа. Това е най-важното, да играем с готовност, с цел да реализираме нашите цели “, добави стражът на Арда във връзка идния мач против Берое.
efbet Лига 15 кръг, четвъртък 7 ноември  Арда (Кърджали) 0:2краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР