Вратарят на Акрингтън Стенли Димитър Евтимов разказа интересни моменти от

...
Вратарят на Акрингтън Стенли Димитър Евтимов разказа интересни моменти от
Коментари Харесай

Димитър Евтимов: Част от отборите от ниските нива в Англия ще фалират

Вратарят на Акрингтън Стенли Димитър Евтимов описа забавни моменти от футболния си живот на Острова. Стражът изясни, че води подготовка в изолираност и показа по какъв начин минава всекидневието му.

" Чувствам се добре, в самоизолация съм, с приятелката ми. Нямаш нужните условия за тренировки, само че имам онлайн тренировки два или три пъти в седмицата, имаме и стратегии дадени от клуба. Днес беше единствено йога и стречинг за един час. Кондиционно няма по какъв начин да станеш по-добър, просто би трябвало да си във форма ", разяснява Евтимов в предаването " Домът на футбола " по Diema Sport.

" В последните няколко дни се усеща боязън, не съм излизал от две-три седмици, единствено до магазина, тук хората не носят маски и ръкавици, в последните два-три дни започнаха да усещат, че обстановката е сериозна ", добави той.

" За страдание има много огромна опция част от тимовете в ниските равнища да банкрутират, имахме диалози с президента, който сподели че ще си получим заплатите, само че част от хората в клуба може да пострадат. Взехме решение част от заплатите ще ди дадем за останалите хора в клуба ", добави вратарят.  Димитър Евтимов: В Англия хвалят България по какъв начин се оправя с пандемията

" Втора година играя в Лига 1, без Висшата лига съм играл в останалите шампионати, доста мощно състезание, доста битка, физика, експедитивност "

" През 2010 година бях в Манчестър Юнайтед, Де Хеа още не беше там, само че Едвин ван дер Сар ми е идол, на 16 години да тренираш с главния състав си остава за цялостен живот. Всички бяха супер другарски надъхан, не бяха с вирнати носове ".

" Всеки ден, денят е следният, фитнес подготовка, която е подготовка за главната подготовка, след главната подготовка, вторник се тренира за крайници, както и бягане, в четвъртък готвим горната част на тялото. Имаме доста диалози с треньора на вратарите, дали са неточности или положителните прояви, всички виждат грешките на вратаря, с цел да си вратар би трябвало да си друг човек, постът е доста виновен, би трябвало да имаш психическа мощ, не би трябвало да си елементарен. В Нотингам Форест имахме психолог, той ни оценяваше по негови схеми дали си устойчив, а това се споделяше на треньора ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР