Вратарят на АЕК (Ларнака) - 32-годишният испанец Антонио Мигел Рамирес

...
Вратарят на АЕК (Ларнака) - 32-годишният испанец Антонио Мигел Рамирес
Коментари Харесай

Вратарят на АЕК : Чакат ни тежки сблъсъци с Левски

Вратарят на АЕК (Ларнака) - 32-годишният испанец Антонио Мигел Рамирес Мартинес-Тоньо, е убеден, че отборът още веднъж може да влезе в групите на Лига Европа. През предишния сезон кипърците бяха в компанията на Лудогорец, Байер Леверкузен и Цюрих.
" Поизмъчихме се против Петрокуб, тъй като това е тим, който единствено се защитаваше. В 70 % от времето си стоеше в личната половина. Целта на играчите му бе постоянно да бъдат зад линията на топката. Така е мъчно да вкараш. Ние обаче натрупахме опит през предишния сезон и знаем по какъв начин да се оправяме в такива дуели. Мисля, че тази акция също имаме късмет да влезем в групите на Лига Европа. Няма да е елементарно, само че ще опитаме. Истината е в мачовете в Европа. Удоволствие е да играеш по игрища в Германия и други страни. Чакат ни тежки конфликти, първият от които с Левски, само че ние ще им се насладим ", съобщи Тоньо, представен от " Тема спорт ".

" Чувствам се чудесно в АЕК, през предишния сезон бях определен за най-хубав вратар. Имам контракт за още два сезона, ще забележим дали ще потърся ново предизвикателство ", сподели стражът, който в кариерата си е играл и за Реал Сосиедад.
efbet Лига 2 кръг, неделя 21 юли  Етър 21:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР