Вратарят Мануел Нойер е близо до пълното си възстановяване от

...
Вратарят Мануел Нойер е близо до пълното си възстановяване от
Коментари Харесай

Мануел Нойер тренира на пълни обороти с националния отбор

Вратарят Мануел Нойер е покрай цялостното си възобновяване от травмата на крайници и може да играе на Мондиал 2018 в Русия. Това съобщи селекционерът на Бундестима Йоахим Льов преди началото на лагера на тима в северна Италия.

32-годишният Нойер се възстановяваше от фрактура на ходилото, която получи през септември предходната година. Той претърпя интервенция,  пропусна съвсем целия сезон, само че към този момент възобнови тренировки и е съвсем подготвен за игра.

" Той тренира една седмица в “Байерн “, тук ще се приготвя на цялостни обороти и може да се оправи с равнището на интензитета. Ще забележим от ден дневно какво е положението му. Ако усеща, че е на 100 % подготвен, тогава той ще бъде в Русия, само че в случай че има някакви проблеми, ще би трябвало да го обсъдим в допълнение ", добави Йоахим Льов.

Германците се приготвят за четвърти път в Епан, високо в италианските Алпи, а Льов похвали домакините за изискванията, които им дават.

Германският народен тим ще остане в Италия до 5 юни. Льов тренира с 27 играчи, само че четирима от тях ще отпаднат от окончателния състав.

Бундестимът ще пътува за Клагенфурт за контрола с Австрия на 2 юни, след което ще се завърне в Италия, а шест дни по-късно излиза против Саудитска Арабия в Леверкузен.

Защитаващият купа си отбор на Германия е в група " F " на Мондиала дружно с Швеция, Република Корея и Мексико.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР