Вратарят и капитан на националния отбор на Франция Юго Лорис

...
Вратарят и капитан на националния отбор на Франция Юго Лорис
Коментари Харесай

Юго Лорис очаква много труден мач срещу Дания

Вратарят и капитан на националния тим на Франция Юго Лорис приказва на конференция преди втория мач на " петлите " против Дания. Той чака доста сложен мач, откакто тимът му към този момент два пъти загуби през година от датчаните в Лигата на нациите.

" Това е различен шампионат, само че Дания е доста мощен тим, който може да се конкурира и с най-хубавите, предизвестени сме. Наясно сме с значимостта на мача на следващия ден, той е синоним на класиране напред. Трябва да изкачим планина против Дания. Имаме доста работа, всички тимове наподобяват добре физически ", сподели футболистът на Тотнъм, представен от вестник " Екип ".

" Рафаел Варан ни носи успокоение, сигурност, опит. Той е водач, има тиха мощ и дава доста на този тим. Чувства се, че той е добре, макар травмите и страховете му, че може да пропусне Световното състезание. Той е подготвен да се бори за тима ", сподели още Лорис за бранителя на Манчестър Юнайтед, който би трябвало да се върне в игра против Дания.

" Много се акцентира на неналичието на Канте и Погба, които са моторите на Франция. Но се не помни, че има футболисти, които могат да поемат тези отговорности. Адриен Рабио е подобен състезател, тази опция за него идва в добър миг. Когато бяхме комплицирани при започване на мача против Австралия, той бе там, сподели въздействието си върху тима. Познаваме гения му, само че и способността да работи доста. Той може да ни помогне да стигнем надалеч ", има вяра вратарят.

" Виждам, че Антоан Гризман е благополучен, с усмивката си, прави старания и в отбрана, и в нахлуване. В играта той е свръзката сред двете етапи на играта, там е мощен. Той е екипен състезател, прави по този начин, че да блестят съотборниците му ", споделя Лорис.

" Трудно е да се съпоставят два шампионата, сред които има 4 години разлика. От остарелия ни тим останаха единствено 10 играчи, само че би трябвало да се облегнем на този опит. Срещу Австралия през 2018-а имахме големи компликации да стигнем до положения. Сега не искахме това да се повтаря, искахме да стартираме с порив ", приключи Юго Лорис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР