Вратарят Хорхе Броун не смята да напуска българския футболен шампион

...
Вратарят Хорхе Броун не смята да напуска българския футболен шампион
Коментари Харесай

Хорхе Броун не смята да напуска Лудогорец

Вратарят Хорхе Броун не счита да напуща българския футболен първенец Лудогорец през лятото. 32-годишният аржетински пазач има контракт за още един сезон, само че желае да остане в Разград, макар че през последната акция загуби мястото си в стартовия състав и взе присъединяване в едвам 11 срещи.

" Имам контракт за още една година и се усещам добре в тима. На 10 юни започваме предсезонна подготовка, тъй като при започване на юли са първите мачове от квалификациите на Шампионската лига. Концентриран съм напълно върху това, макар че в никакъв случай не знаеш какво може да ти предложи бъдещето. Естествено, в случай че пристигна оферта, която задоволява всички, ще я прегледам. Но към този момент оставам в този страховит клуб. Ще се опитам да се насладя напълно на сегашното ", разяснява Броун в изявление в аржентинската преса.

" Чувствам се доста удобно в България, фамилията ми също, а това е добре, тъй като ми оказва помощ да се развъртвам. Лудогорец е страховит клуб, който господства в българския футбол в последните осем години и е най-силният в страната. Не се става инцидентно осем пъти подред първенец. Зад всичко това стои доста работа, старания и професионализъм ", добави той.

" Пристигнах тук преди две години, за благополучие се приспособих се бързо, за което ми помогнаха и многото бразилци в състава. Това ми оказа помощ и в този момент към този момент съм два пъти първенец и притежател на Суперкупата с екипа на тима ", сподели още аржентинецът.

Той признава, че Левски и ЦСКА-София са най-големите клубове в България и имат най-страстните последователи.

" Това е по този начин. Те имат най-вече почитатели и най-големите игрища. Но аз съм на ужасно място. Нашият стадион е по-малък спрямо тези на ЦСКА-София и Левски, само че ние имаме отличен тим, който го демонстрира всеки мач. За малко време Лудогорец се трансформира в третата мощ в България и горделивост за града, в който живеят едвам 30 хиляди души ", разяснява Броун.

" Привържениците ни са по-спокойни. Те ни следват и ни поддържат на всички места, само че не драматизират, в случай че се случи да загубим. От друга страна почитателите на ЦСКА-София и Левски са по-страстни. Те вършат шоу на трибуните. В огромна степен са като нашите ентусиасти в Аржентина ", добавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР