Вратарят Андре Онана вчера беше регистриран като ново попълнение на

...
Вратарят Андре Онана вчера беше регистриран като ново попълнение на
Коментари Харесай

Новият вратар на Интер: Мечтите започват да стават реалност

Вратарят Андре Онана през вчерашния ден беше регистриран като ново попълнение на Интер (Милано) и към този момент употребява обществените мрежи, с цел да изрази насладата си от идването в Калчото и назова прехвърлянето сбъдната фантазия.

Интер разгласи подписването с камерунския национал през вчерашния ден, ден след приключването на контракта му с Аякс, където той прекара шест години. Миналогодишните вицешампиони в Серия А не оповестиха какъв брой дълъг е договорът, само че съгласно изявления във форумите, евентуално е за пет години или до края на акцията 2026/2027.

Андре Онана е четвъртото попълнение на Интер (Милано) през това лято след Хенрих Мхитарян, Кристиян Аслани и Ромелу Лукаку.

" Мечтите стартират да стават действителност. Много съм разчувствуван да cе причисля към моя нов тим!, написа Онана в туитър-профила си.

За него предходната година не беше цялостна с позитиви, защото се наложи да изтърпи деветмесечно отнемане от права поради потвърден банкет на неразрешено вещество. Но в този момент ще би трябвало да се потвърди за титулярно място в конкуренцията на Самир Ханданович.

" Искам да благодаря на президента, целия ръб на Интер, треньора и личния ми екип, че трансфораха моята фантазия в действителност. Да играя в Калчото, където са най-хубавите вратари и най-хубавите бранители е привилегия, чест, които ще се опитам да оправдая, сподели още вратарят.

И също по този начин се трансформира в четвърти футболист от Камерун, който ще носи екипа на този популярен италиански тим след Самуел Ето " о, Даниел Маа Бумсонг и Пиер Воме. Но пък е първи африкански вратар в историята на Интер.
 Интер разгласи прехвърлянето на Андре Онана
Интер разгласи прехвърлянето на Андре Онана

Вратарят идва като свободен агент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР