Вратарят Александър Нюбел ще остане под наем в Монако поне

...
Вратарят Александър Нюбел ще остане под наем в Монако поне
Коментари Харесай

Байерн зацикли в търсенето на заместник на Нойер

Вратарят Александър Нюбел ще остане чартърен в Монако най-малко до лятото и няма да се завърне в клуба, който има правата му Байерн (Мюнхен) през януари, написа организация " Ройтерс ".

Германският първенец търси разновидности за заместител на Мануел Нойер, който ще пропусне остатъка от сезона откакто счупи крайници си по време на ски почивка.

" Трансфер на Нюбел не стои на дневен ред. Александър ще играе в Монако през втората част от сезона ", съобщи сътрудникът на футболиста Щефан Бакс пред телевизионния канал Sky Sports.

Това значи, че стражът на Борусия Мьонхенгладбах Ян Зомер се трансформира в още по-сериозна цел за Байерн. Договорът на Зомер с сегашния му клуб изтича през юни.

Двата тима възобновиха договаряния за вратаря, към този момент разгласи швейцарският таблоид Blick, а грандът от Мюнхен ще би трябвало да заплати трансферна сума. Дали Борусия Мьонхенгладбах ще пусне Зомер в Байер зависи и от опцията да клуба да откри негов заместител. Сред разновидностите е швейцарецът Йонас Омлин от Монпелие.

Ако не се стигне до трансфер на Ян Зомер от Борусия (Мьонхенгладбах) в Байерн (Мюнхен), се чака на вратата на първенците за мача против Република България Лайпциг да застане досегашният авариен пазач на отбора Свен Улрайх.
 Реал (Мадрид) и Барселона влизат в борба за бранител на Байерн (Мюнхен)
Реал (Мадрид) и Барселона влизат в борба за бранител на Байерн (Мюнхен)

Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената на играча на 35 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР