Вратарят Александър Нюбел премина задължителните медицински прегледи и подписа официално

...
Вратарят Александър Нюбел премина задължителните медицински прегледи и подписа официално
Коментари Харесай

Байерн обяви официално трансфера на талантлив вратар

Вратарят Александър Нюбел мина наложителните медицински прегледи и подписа публично петгодишен контракт с Байерн (Мюнхен), оповестиха от немския футболен първенец. 23-годишният пазач контракти персоналните си условия преди няколко месеца и в този момент договорката беше финализирана. Нюбел минава при баварците със свободен трансфер от Шалке 04.

" Първите ми усещания са доста, доста положителни. Исках да направя идната стъпка. Целта ми е да се усъвършенствам и да печеля доста триумфи с Байерн ", сподели Нюбел за клубния уебсайт на мюнхенци.

Alexander #Nübel has completed his medical at #FCBayern

https://t.co/VvfC3d38zQ#MiaSanMia
— FC Bayern English (@FCBayernEN) June 30, 2020 Все още не е ясно какъв брой игрово време ще получи той, защото немският капитан и вратар номер 1 на Байерн Мануел Нойер, който също мина в отбора от Шалке през 2011 година, неотдавна възобнови контракта си до 2023 година.

" Радваме се, че Александър е с нас. Той реши да се причисли към Байерн и сме сигурни, че ще се радваме да го имаме като наш състезател. Александър Нюбел е един от най-големите гении измежду вратарите ", съобщи спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР