Вратарският казус в Левски изглежда предрешен, пише Тема Спорт. В

...
Вратарският казус в Левски изглежда предрешен, пише Тема Спорт. В
Коментари Харесай

Вратарският казус на Герена изглежда предрешен

Вратарският проблем в Левски наподобява превдварително решен, написа " Тема Спорт ". В момента " сините " разполагат с четирима вратари, а през лятото броя им ще нарасне с още един. Това са Милан Миятович, Николай Михайлов, Петър Иванов и привлеченият от Славия Георги Георгиев.

От 1 юли състезател та столичани става и стражът Зоран Попович, който сега е част от сръбския гранд Цървена звезда. Нещата клонят натам, че след края на акцията с Левки ще се разделят Милан Миятович и Николай Михайлов, които взимат и най-големи заплати.

32-годишният Миятович беше притеглен през лятото и незабавно се утърди като титуляр под рамката. Той е пропусал единствено един мач през сезона - визитата на втородизивионния Спартак Варна от 1/16-финалите за Купата на България. Договорът на черногорския национал изтича с края на сезона.

В него има уговорка за удължаването му с още една година. С оглед финансовата обстановка на " Герена " тя надали ще бъде задействана. Николай Михайлов пък не е удовлетворен от статуа си на запаса, а в последно време не влиза и в групата. През предходната година той игра добре и си върна мястото в националния отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР