Вратарската криза в Левски може да бъде решена още по

...
Вратарската криза в Левски може да бъде решена още по
Коментари Харесай

На Герена опряха до вратар без официален мач за Левски

 Треньорът на Левски: Жал ми е за почитателите
Вратарската рецесия в Левски може да бъде решена още по време на паузата за националните тимове. Спортно-техническото управление обмисля да даде късмет на някого от младите си вратари до края на шампионата.

Причината е, че словакът Мартин Полачек и някогашният капитан Божидар Митрев вършат доста слаб сезон и се надпреварват да бъркат в съвсем всеки мач.

В момента на " Герена " разполагат с Николай Кръстев, Петър Иванов и Димитър Шейтанов. Само последният няма формален мач за Левски. Възможно е обаче това да се промени прекомерно скоро, написа " Тема Спорт ".

Шейтанов е считан за огромен гений и на няколко пъти бе спряган за разлъка с клуба. През лятото той даже се сбогува с Левски и изкара и експериментален интервал в известния британски отбор Лийдс Юнайтед. Преди това интерес към него имаше от австрийския ФК Залцбург. Трансфер не се реализира и той се завърна на " Герена ".

Как ще бъде решавана вратарската рецесия ще стане ясно от избора на треньора Славиша Стоянович за идната контрола с Монтана по време на паузата за национални тимове. Очаква се, че определеният за този спаринг, ще получи късмет за изява и в турнирния конфликт против Ботев (Враца). Мачът с Монтана е в събота, 17 ноември, от 11,30 часа на " Герена ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР