Вратарите на националните отбори на България от днес имат на

...
Вратарите на националните отбори на България от днес имат на
Коментари Харесай

Вратарите в националния се радват на нова придобивка след настояване на Боби Михайлов

Вратарите на националните тимове на България от през днешния ден имат разполагаем най-модерни технологии за качествена подготовка.

По персонална самодейност на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов " А " тимът се снабди с машина-топкохвъргач от последно потомство, създадена от италианската компания GLOBUS.
 Борислав Михайлов ще се регистрира пред почитателите в обществените мрежи
Борислав Михайлов ще се регистрира пред почитателите в обществените мрежи

Направи си персонален блог

Машината, серия EuroGoal 1500, разполага с голям брой режими за изстрелване на топка, както и необятна гама от благоприятни условия за ориентиране и фалциране на удара - като оптималната скорост на изстрела против вратата доближава 140 км/ч. Продуктът се употребява освен във футбола, само че уплътнява подготвителния развой и във волейбола, в ръгбито и в тениса.

Лично вносителят за България - именитият капитан на волейболните ни национали Димо Тонев - презентира устройството на треньора на вратарите на България Георги Шейтанов, който организира подготвително занятие с тримата си избраници - Николай Михайлов, Иван Караджов и Светослав Вуцов. Всички те останаха впечатлени от технологията и опциите за в допълнение усъвършестване на ловкостта, повратливостта и рефлекса на вратарите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР