Връщат се част от ограничителните мерки срещу коронавируса у нас.

...
Връщат се част от ограничителните мерки срещу коронавируса у нас.
Коментари Харесай

Новите стари мерки: Затварят барове и клубове на закрито, сватби и балове - до 30 души

Връщат се част от ограничаващите ограничения против ковид у нас. Вчера в 26 области в страната са регистрирани 240 нови инфектирани.
Снимка: btvnovinite.bg Спортните прояви - тренировки и надпревари, ще се организират без аудитория. Дискотеките и нощните питейни заведения на закрито затварят.Забраняват се груповите празненства над 30 души.Малките събирания би трябвало да се организират при съблюдаване на отдалеченост.Кина, театри и концерти ще продължат да работят с 50% от капцитета си и нужната отдалеченост.
Заведенията, които са навън ще продължат да работят, само че с 50% от потенциала си и при съблюдаване на отдалеченост от метър и половина сред посетителите.
Снимка: btvnovinite.bg
" Практиката сподели, че самодисциплината не е най-силното ни качество, по тази причина се постанова да въведем тези ограничения. Аз скрито се надявах, че всеки е задоволително осведомен, гледа какво става по света, и че по тази тематика би трябвало да има схващане, че би трябвало да се пазим “, съобщи министър председателят Бойко Борисов.
От на следващия ден: Празненствата – с до 30 души, нощните заведения на закрито затварят Причината – увеличеният брой инфектирани с COVID-19
Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев уточни, че е гласувано доверие на българските жители, с цел да се върнат към естествените условия живот, само че " щом не става, незабавно подхващаме тези ограничения ".

По думите на доцент доктор Ангел Кунчев, основен държавен здравен контрольор, са формирани много актове за нарушаване на разпоредбите, в това число по бул. „ Витоша “ в София, където се оказва, че личният състав на известни заведения също не носи маски.
Нов връх: 240 случаи на COVID-19 Починали са петима души
„ Да, ще има надзор и той ще е доста нечовечен. А когато установим за повторно, че има подобен пропуск ще предлагаме затваряне на заведенията ", разгласи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР