Връщането на употребяван уред в един от трите шоурума на

...
Връщането на употребяван уред в един от трите шоурума на
Коментари Харесай

Да направим място за по-добро утре с eMAG

Връщането на използван апарат в един от трите шоурума на онлайн ритейлъра  носи ваучер за извършване на покупки до 50 лева и грижа за природата

 

София, 30.01.2024 година – Стартира новото издание на акцията на eMAG „ Направи място за по-добро на следващия ден ”. Инициативата в поддръжка на устойчиви потребителски привички и кръговата стопанска система се организира в интервала 29 януари – 29 февруари 2024 година, следвайки към този момент добре познатите правила: всички искащи да рециклират вярно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на eMAG в страната, да ги предадат и в подмяна да получат ваучери за отстъпка при закупуването на нов апарат от платформата.

Кампанията е част от устрема на онлайн ритейлъра за подкрепяне опазването на околната среда, като събраните уреди ще бъдат излъчени на профилирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо съоръжение. Инициативата се организира за трети път в България, като в предходните й издания се включиха хиляди участници, които оставиха за преработване старите си електроуреди и по този начин спомогнаха за вярното им оползотворяване.

Сега още веднъж, благодарение на eMAG, ще можем освен да рециклираме вярно ненужната техника, само че и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови артикули. Няма условие връщаните уреди да са били закупени от eMAG. Те може да са от разнообразни категории – преносими компютри (ваучер за 50 лева.), настолни компютри (ваучер за 50 лева.), монитори (ваучер за 30 лева.), таблети (ваучер за 20 лева.), дребни домашен електроуреди (ваучер за 30 лева.), електроуреди от категорията „ Лична грижа “ (ваучер за 20 лева.) и тв приемници (ваучер на стойност 50 лева.). Все отново не всевъзможни електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията да вземем за пример не се отнася до едра бяла техника. Пълен лист с продуктите, включени в акцията, може да се види тук.

До 29 февруари 2024 година в това число всички искащи да вземат участие в акцията могат да го създадат в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво -1) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво 1). След като върнат старите си електроуреди, участниците незабавно получават своите ваучери и могат да ги употребяват на място или по-късно, поръчвайки онлайн посредством мобилното приложение или уеб страницата. От платформата за електронна търговия са подготвили и специфичен подарък за техните клиенти, показващи грижа за природата. Ваучерите са с интервал на годност до 10.03.2024 година и се приспадат от покупната цена на нови артикули над 150 лева Те важат единствено за покупка на артикули, предлагани от eMAG, от същата категория и тип като уреда, който е бил върнат.

С цялостните правила на акцията „ Направи място за по-добро на следващия ден ” може да се запознаете тук.

 

 

 

За eMAG

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 6 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до разнообразни точки за приемане (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР