Връщането на камионите в България на всеки четири седмици е

...
Връщането на камионите в България на всеки четири седмици е
Коментари Харесай

Връщането на камионите в България на всеки четири седмици е неблагоприятно

Връщането на камионите в България на всеки четири седмици е неподходящо за климата. Това е позицията, която страната ни ще отстоява във връзка с пакета Мобилност 1.

Министър Росен Желязков взе участие през днешния ден в Брюксел в съвещание на Съвета на транспортните министри, с съществена тематика въздействието на превоза върху околната среда. България търси нови причини и един от тях е обвързван с климата, тъй като опазването на околната среда е измежду целите на новата Европейска комисия. Страните, които споделят нашата позиция, понижават, постанова се да бъдем гъвкави в идните договаряния, сподели министърът.
Росен Желязков - министър на превоза: " Ние продължаваме да работим с бизнеса, с сектора с превозвачите, благодаря доста за техните старания. Ние сме дружно с тях в този развой и ще продължи в да бъде в с тях с ясното схващане, че ще реализираме по-добро от това, което е сега, само че не може да реализираме всичко, просто тъй като болшинството е такова, че в случай че желае да одобри текстовете такива каквито са, ще ги одобри. Аз съм сигурен, че сега бизнесът схващат тежести на обстановката. Затова сами схващат, че би трябвало да подходим с взаимни отстъпки, без да се нарушават базисните правила на бизнесмодела, който имаме ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР