Връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно. Това е изпята песен.

...
Връщането на ГЕРБ е абсолютно невъзможно. Това е изпята песен.
Коментари Харесай

Проф. Маринов: ГЕРБ са изпята песен

„ Връщането на ГЕРБ е безусловно невероятно. Това е изпята ария. Отношенията сред партиите на митинга разколебават хората и не способстват за възобновяване на доверието в институциите ". Това съобщи проф. Александър Маринов, ръководител на Съвета за стратегическо развиване при президента.

По думите му президентът сподели, че може да се оправя в сложни обстановки. „ Виждаме една хронична некадърност на парламентарно излъчените политици да ръководят както би трябвало. Проблемът е от години. Дали обществото ще реши, че би трябвало да се търси съществено нов път, ще стане ясно, откакто се види дали могат да бъдат оползотворени последните оставащи благоприятни условия ", сподели още Маринов по Нова телевизия.
 Десислава Атанасова: Винаги сме заявявали, че на България й би трябвало устойчиво държавно управление Десислава Атанасова: Винаги сме заявявали, че на България й би трябвало устойчиво държавно управление
Мисля, че се стигна дотук, тъй като " ИТН " се притесняваха от спор, явно са се тормозили и от някакво гласоподаване, че мо...

Според него, с цел да се случи нормализиране на говоренето, то всички би трябвало да създадат крачка обратно, да понижат децибелите и да оберат мощните прилагателни.

" От една страна имаме един заварен, непризнат от болшинството от българите модел на ръководство. Това породи у останалите заблуда, че доста бързо се е освободило място, за което би трябвало да се преборят кой пръв ще седне или кой по-голяма част от седалката ще заеме. Подцени се нуждата от по-нататъшно стабилно партньорство. Желанието да се изпреварят останалите, да се вземе шампионската купа, изигра неприятна смешка. Ясно е, че нужната за обществото смяна може да бъде реализирана с партньорски старания от един по-широк кръг политически субекти ".

По думите му възможностите за кабинет не са изчерпани:

" Трябва да се приключи огънят. Трябва отвод от концепцията, че на този стадий някой може да бъде хегемон на тази смяна. И по-късно да се реализира съглашение. Трябва да има обединяване и единодушие към избрани политически правила и цели. Това не е елементарно, на фона на случилото се, само че политиците би трябвало да схванат, че ще стане доста неприятно и за хората, и за тях самите ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР