Връщането на феновете по трибуните е новият вариант, по който

...
Връщането на феновете по трибуните е новият вариант, по който
Коментари Харесай

Оглеждат “О2 Арена“ за публика на Джошуа – Пулев

Връщането на почитателите по трибуните е новият вид, по който се работи за организирането на прословутия боксов мач Антъни Джошуа – Кубрат Пулев. За това призна промоутърът на британеца Еди Хърн като разгласи, че " О2 Арена " в Лондон се преглежда като една от опциите.
Лагерите на Пулев и Джошуа не престават да работят за намирането на най-благоприятен вид по отношение на срещата сред двамата боксьори. Мачът посред им трябваше да се състои през юни на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в британската столица, само че пандемията от COVID-19 осуети това.

Срещу Пулев британецът би трябвало да отбрани международните си трофеи на IBFV, WBO и WBA.

" Сега работим в посока завръщане на почитателите по трибуните. Но несъмнено - със обществена отдалеченост. Смятам, че има добър късмет през ноември или декември да напълним част от " О2 " за Антъни Джошуа против Кубрат Пулев. Това би било нещо изцяло разумно ", съобщи Хърн, добавяйки, че да бъдат позволени към 2000 души по трибуните звучи добре.

" Това е мач, за който има в действителност доста разновидности. Може и да не се случи в " О2 ", само че сигурно бихме организирали този дуел пред сходен брой хора, при всички нужни условия, несъмнено ", прибавя още промоутърът на английския международен първенец.

Хърн разясни, че ще се вземе под поради по какъв начин ще преминат първите събития на Острова с почитатели. През октомври фенове ще бъдат позволени на международното състезание по снукър, както и на мачове по крикет.

Преди това той предложи няколко екзотични разновидности за място на конфликта като „ Роял Албърт Хол “, палат и даже на транспортен съд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР