Връщане на едно минало в България, от което и вие

...
Връщане на едно минало в България, от което и вие
Коментари Харесай

Таско Ерменков за уволнения партиец в Шумен: Връща ли се политическата полиция в България?

Връщане на едно минало в България, от което и вие бяхте посрадали - по този начин депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков разяснява пред Емил Кошлуков по Българска национална телевизия разкритието на партията си, че полицията е изисквала партийни документи поради уволнен държавен чиновник в Шумен. „ Връща ли се политическата полиция в България? “, попита Ерменков. Той зададе и различен въпрос: „ Икономическа полиция в Шумен няма ли си друга работа? “.

Валентин Николов от ГЕРБ, който също беше в студиото, незабавно го отвърна шеговито: „ Г-н Ерменков би трябвало да се радва, че се връща политическата полиция, тъй като те са правоприемник на партията, която я вкара “.

Червеният народен представител продължи да упорства: „ Защо и по каква причина се изискват всички типове решения и протокли? “

Както БЛИЦ заяви, през днешния ден на ексклузивен брифинг в Народното събрание от Българска социалистическа партия оповестиха , че член на партията, който е бил държавен чиновник, е уволнен поради това, а органите на реда изискали описи с членове на партията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР