Връщам се в къщата, от която започна моят трудов стаж

...
Връщам се в къщата, от която започна моят трудов стаж
Коментари Харесай

Кирил Ананиев доволен, че се връща вкъщи - финансовото министерство

Връщам се в къщата, от която стартира моят трудов стаж с огромно наслаждение. На 1 септември 1980 година постъпих като преди малко приключил студент. През годините натрупах много опит и ще мога да оказа помощ на сътрудниците, съобщи Кирил Ананиев, който до момента бе в ролята на министър на опазването на здравето, само че след рокадите в кабинета "Борисов 3 " и оставката на Владислав Горанов ще оглави Министерството на финансите.

Ананиев заяви, че в понеделник държавното управление ще показа нови социално-икономически ограничения.

"Не мога да кажа, че ми е олекнало, тъй като има доста неща, които би трябвало да довършим в Министерство на здравеопазването. Убеден съм, че професор Ангелов и екипът ще завършат няколко доста значими планове, най-много свързани с електронното здравеопазване”, разясни Кирил Ананиев.

По думите му обаче има доста задания и в Министерството на финансите.

"Предстои съществено привършване на бюджета в изискванията на ковид. Няма да е елементарно. Приходите са много по-малко от плануваните. Имаме работа по проектобюджета за 2021 година Там също приходите няма да бъдат в този размер, в който бяха създадени първични. И на мен ми е мъчително, че напущам. Създадохме добра конюнктура за работа. Важно е колективът да е спокоен ", разяснява Ананиев.

В пленарната зала не престават дебатите по рокадите в държавното управление.

Очаквайте подробности
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР