Връщам се към професията си „учител”. В училището, в което

...
Връщам се към професията си „учител”. В училището, в което
Коментари Харесай

Бареков дарява таблети на всички бъдещи свои ученици


Връщам се към специалността си „ учител”. В учебното заведение, в което бъда назначен на работа, ще даря таблети на всички възпитаници, на които преподавам. Нямам предпочитание за втори мандат в Европейския парламент, приканвам всички мои симпатизанти да дадат своя глас за лидера на листата. Това разгласи водачът на консервативното придвижване Презареди България по време на среща-разговор със симпатизанти на групировката, която се организира през днешния ден в София. На събитието участва и лидерът на партията за идните европейски избори Димитър Байрактаров.

„ Заради лъжите на четири държавни управления след 2014-а година, поради безобразната приложимост на концепцията за таблетите от страна на Борисов и Каракачанов, на всички класове, които в бъдеще ще преподавам, ще подаря таблети със средствата от последната ми заплата като член на Европейския парламент”, даде обещание партийният водач.

Бареков за първи път разкри пред цялостна зала със симпатизанти и поддръжници, че е получил предложение от Политическа партия АТАКА да стане дипломат на България в Република Куба, от същата групировка е имал и публична номинация, няколко диалога с премиера Бойко Борисов и поддръжката на Групата на ЕКР. Номинацията обаче не е достигнала до президента Румен Радев, в чийто пълномощия е процедурата по назначение на висшите дипломати. Лидерът на Движение Презареди България не посочи каква е повода, само че позволи, че се дължи на безобразните връзки сред Бойко Борисов и Румен Радев и тоталната липса на връзка сред двете институции.

В тази връзка Бареков дефинира себе си като евродепутата с най-силни интернационалните връзки и показа, че доста би желал да развива връзките на България по света, които по думите му са в безобразно положение. Бареков акцентира още, че по време на своя мандат е работил главно за основаване и подсилване на връзки на Европа с страните от третия свят. „ Смятам, че това основава опция за мощна Европа, от която част е и България”, акцентира той.

Като член на бюрото на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) и член на управлението на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ) и някогашен зам.-председател третата по величина Група в Европейския парламент Бареков акцентира, че главният блян на консерваторите, единствен законен представител на които е Движение Презареди България у нас, е незабавни промени в Европа. Начинът, по който сега Европа е устроена, той дефинира като „ бюрократично статукво”.

В този си тип Европа не може да продължи да действа, безапелационен е той. Като съществени промени той уточни превръщането на Европейския парламент в законодателен орган, защото членовете му са единствените директно определени от народа, лишаване властовите пълномощия на Европейската комисия, понижаване на бюрокрацията в Брюксел и закриване на постройката на Европейския парламент в Страсбург. Като съществени средство за реализиране на тези промени той уточни коалиция сред ЕКР и ЕНП, а отвън тази група по думите му би трябвало да останат социалистите и либералите.

По време на срещата стана ясно, че Движение Презареди България ще се бори в Европа за нарастване на приходите на българите с 50%, приемане на Пакета „ Мобилност”,който подсигурява европейски условия на труд и европейски заплати, запазването на лв. и недопускане въвеждане на еврото у нас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР