Враждебността на хората към принц Чарлз и съпругата му Камила

...
Враждебността на хората към принц Чарлз и съпругата му Камила
Коментари Харесай

Британците не искат прелюбодейката Камила за кралица

Враждебността на хората към принц Чарлз и брачната половинка му Камила избухна още веднъж със страшна мощ през последния месец. Финалният удар по тях пристигна неотдавна, откакто социологическо изследване разкри, че 67% (повече от 2/3) от британците не желаят Камила да стане кралица един ден.

Още по-съкрушителен е резултатът от друго изследване, който демонстрира, че 51% от британците желаят принц Уилям да е идващият монарх на Англия, а единствено 22% поддържат Чарлз да наследи майка си на трона.

Братът на принцеса Даяна: Излъгаха ме за погребението ѝ

Таен запис на принцеса Даяна разкрива тъгата ѝ

Тези

мощни отрицателни реакции

се появяват макар дългата и интензивна акция, водена от последователи на Чарлз и Камила, имаща за цел да усъвършенства имиджа им. Общественото мнение обаче е мощно повлияно от медийното отразяване на 20-та годишнина от гибелта на принцеса Даяна.
 Чарлз, Камила и кралица Елизабет II на втората сваба на принца Чарлз, Камила и кралица Елизабет II на втората сваба на принца
Противоречивия документален филм за принцесата на Уелс, излъчен неотдавна, в допълнение нажежи пристрастеностите, изключително откакто в него самата Даяна разкрива какъв брой унищожена и нещастна се е чувствала поради брачна половинка си и неговата омъжена държанка, които добродушно поддържали връзката си зад тила ѝ. (Повече за кино лентата вижте във видеото горе).

Даяна разкрива, че изневерите на мъжа ѝ унищожили самочувствието ѝ и съдействали за утежняването на булимията, от която страдала. Наяве излиза и репликата, която той ѝ споделил, когато тя му потърсила сметка:

„ Отказвам да бъда единственият принц на Уелс, който в никакъв случай не е имал държанка “.
 Принцеса Даяна и Камила Паркър Боулс през 1980 година на конни надпревари, в които взе участие принц Чарлз Принцеса Даяна и Камила Паркър Боулс през 1980 година на конни надпревари, в които взе участие принц Чарлз
Трябва ли хората да желаят Камила да е тяхна кралица? Защитниците ѝ настояват, че тя е направила доста и е трансформирала Чарлз в по-добър човек. Но критиците ѝ споделят, че тя към момента не е убедила хората. Те припомнят, че след гибелта на Даяна, тя е била извънредно нетактична и си е разрешила да се настани в двореца.

През 2005 година, когато беше оповестено, че Камила и принцът на Уелс най-накрая ще се оженят, беше обявено и че тя ще носи купата херцогиня на Кормуол, вместо да одобри купата принцеса на Уелс.

Тогава беше обявено и, че когато Чарлз стане крал, Камила няма да одобри статута на кралица, а ще бъде известна като принцеса консорт (бел.ред. брачна половинка на краля) – фантастика, която поддържат от двореца. Това беше още един опит да се лимитират вредите, подкопан, когато публично беше доказано, че

всяка жена, която се омъжи за краля, става де факто кралица.

Много хора не желаят жена, която е унищожила и е помогнала на идващия си брачен партньор да разбие своя, да бъде коронясана и помазана в Уестминстърското абатство като „ превъзходен образец за добродетел и благочестие и благословия към кралството “.

След това идват и тези изследвания – истини, които макар старанието на последователите на Чарлз и Камила, остават неизбежни обстоятелства.

Чарлз, Даяна и Камила на назад във времето:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР