Враждата между светския лъв Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка

...
Враждата между светския лъв Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка
Коментари Харесай

Войната пламна пак! Лорд Минчев насмете Данчето Христова

Враждата сред светския лъв Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка Христова пламна с нова мощ, написа България Днес.

Лорда изпрати странна честитка до Данчето малко след 80-ия й рожден ден. „ Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове “, посече той одеждите, с които театралничат за общата си фотография Данчето Христова и Васил Найденов.

„ И то цветове какви – като че ли дъжд е плющял върху тези облекла , изключително на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неразбираеми, позволявам, че са прани на социална пералня със сходни по нюанс неща. С доста състрадание би трябвало да се подходи към роклята, която в очите ми наподобява на моравосини петна “, изгаври се юбилейно с именитата певица Минчев.

За похлупак той заключи, че платът на роклята й „ май е ял пердах, а Данчето, дали сходно на една италианска доня , е тъпкала алено грозде за вино “.

Естрадната ветеранка още не е реагирала обществено на жлъчния коментар на паркетния лъв, само че в стеснен кръг доверила, че няма да му се размине.

Дебелашките смешки на Евгени издават, че изпълнителката на „ Аз съм просто жена “ е бодил в очите на стилния законодател. Двамата деляха една стая в къщата на ВИП Брадър преди няколко години. На излизане от риалитито Лорда се изцепи, че Христова му се е срутила в очите като звезда. „ Тя е саможивец, доста властна, само че не преставам да обичам песните й “, посочи въпреки всичко той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР