Враждата между Николета Лозанова и Моника Валериева вече е в

...
Враждата между Николета Лозанова и Моника Валериева вече е в
Коментари Харесай

Моника И Николета Вече Са Си “скъпи”

Враждата сред Николета Лозанова и Моника Валериева към този момент е в предишното. Двете до неотдавна не можеха да се търпят поради хипотетична невярност на Валери Божинов с Моника. Днес обаче са си повече от близки и даже насочат провокации една към друга. Валериева показа видео в мрежата, на което кара джет.

„ Почти го направих и ще опитвам отново “, написа тя под фрагментите. А предизвикването е отправено към Николета, която е маркирана в обявата.

Лозанова незабавно дава отговор: „ Скъпа, ще те предизвикам да направиш нещо по-сложно “ и изпраща целувки. По-надолу Моника написа: Нямам самообладание, Николета “.

Двете са повече от близки, настояват осведомени, тъй като обществено се държат извънредно добре една с друга и даже се провокират на известните провокации, които се извършват в мрежата, написа „ България Днес “.

Преди време Лозанова популяризира козметични артикули на Моника, което беше първия знак за ново начало на дружбата им, откакто дълго време двете не спираха да разкриват мръсни секрети от живота на другата. Моделките намерено започнаха война, когато през 2015-а слух вкара Моника в леглото на Божинов, който по това време е с Лозанова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР