Враждата между Александра Сърчаджиева и баща й - големия актьор

...
Враждата между Александра Сърчаджиева и баща й - големия актьор
Коментари Харесай

Неочакван удар за Александра от собствения й баща след смъртта на Ласкин!

Враждата сред Александра Сърчаджиева и татко й - огромния артист Йосиф Сърчаджиев, стигна върха или по-скоро дъното си, след кончината на Иван Ласкин. " Уикенд " научи, че той даже не си е направил труда да вдигне телефона, с цел да изкаже съболезнования на щерка си, която остана вдовица на 35 години с невръстно дете на ръце. Младата актриса по този начин и не можа да елементарни на биологичния си татко това, че преди време се е отрекъл от нея и от майка й. По подигравка на ориста най-голямата плювка в лицето на Сашка баща й изстреля точно във връзка друго заравяне - това на самата Пепа Николова.

Тогава Сърчаджиев прати на осиротялото момиче SMS: " Болката ти е огромна, Бог ще бъде с теб. Йосиф ". Постъпката накара Алекс да избухне: " Ходи и се застреляй някъде! ". Близки до Александра описват, че потресената и натъпкана с успокоителни вдовица не обърнала изключително внимание на неналичието на бащина поддръжка в този тежък миг, защото е привикнала в живота й да не участва такава фигура. Със сигурност обаче, когато страстите се поуталожат и формалностите към гибелта на Ласкин приключат, тя ще се сети по какъв начин личният й баща не е намерил морални сили даже да й звънне по телефона и да я утеши. 

И за Йоско, и за Алекс е ясно, че към този момент е прекомерно късно сред тях да се открият естествени връзки родител-дете, само че безмълвното мижитурство на блестящия артист буди същинско неразбиране. Негови другари го оправдават с обстоятелството, че Сърчаджиев не желал да се получи като при кончината на Пепа Николова - вместо да изпише вежди, да извади очи. И затова решил да не досажда на дъщеря си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР