Връх на безсрамието! Тези хора предадоха Републиката. Ще цитирам председателят

...
Връх на безсрамието! Тези хора предадоха Републиката. Ще цитирам председателят
Коментари Харесай

Публицист: Депутатите тъпчат джобовете си с остатъка от нашия живот - вдигат заплатите си

Връх на безсрамието! Тези хора предадоха Републиката. Ще изтъквам ръководителят на КРИБ: „ несериозно “ е решението на депутатите да разхлабен Народното събрание в миг на изключително състояние. „ Тези хора получават заплати, определени са от нацията и в едно такова изключително състояние те би трябвало да са на фронтовата линия дружно с лекарите, медицинските сестри и служителите на реда.
Депутатите би трябвало да работят дружно с всички хора, които сега работят по заводите и не престават да създават продукция, храна и първични материали. Народните представители са лицето на нацията и би трябвало да работят и то най-много по отправените им рецензии в Закона за изключителното състояние, с цел да създадат съответните корекции “.

Но вместо това, те си подвигат заплатите. В Република Северна Македония ги смъкват до размера на минималната работна заплата. Нашият народен представител се избавя самичък поединично и си затваря очите да не види действителния живот с неговите компликации. Защото през очите на елементарния българин и материалните клопки във всекидневието му по време на рецесията, нещата наподобяват ужасяващо.

Кога решенията на управническия екип ще са по-реалистични - когато извършването на покупки в магазина е безпроблемно и можеш да си поръчаш сьмга, хайвер, уиски (бутилката за 70 лева.) и обикаляш магазините с кола - или когато броиш стотинките да си купиш 5 яйца и парче сирене. У нас живеем на 2 етажа - първа класа се забавляват, не работят, тормозят се да не кихнат и са заболи взор във върховете на обувките. Сякаш остават афектирани и ненахранени, необлечени, липсват им медикаменти и презервативи?

И долният етаж - другите индивиди, които бавно лека инфлацията и цените в питателните магазини ще смелят. Ще ги завличат в пъкъла при глада и оскотяването. И освен най-бедните. Вече и междинният бизнес доколкото го е имало - се разорява и споделя азбучните истини на дъното.

Лицемерието е явно. Съграждани, които сте правилни на Републиката, мислете на следващия ден, когато избирате следващите тартюфовци - те тъпчат джобовете си с остатъка от вашия живот!

Лъчезар Лозанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР