Връчваните от Американската звукозаписната академия статуетки Грами са сред най-желаните

...
Връчваните от Американската звукозаписната академия статуетки Грами са сред най-желаните
Коментари Харесай

Кои музикални звезди никога не са получавали наградата "Грами"?

Връчваните от Американската звукозаписната академия статуетки " Грами " са измежду най-желаните титли от всеки музикант. 63-тата гала по раздаването им ще се организира на 14 март тази година и ще отличи най-хубавите.

Изпълнителката с най-вече номинации е Бионсе (девет), следват я имена като Дуа Липа и Тейлър Суифт, които имат по шест номинации, както и Джъстин Бийбър, Били Айлиш и Мегън Ди Сталиън с по четири.

Много музиканти обаче настояват, че статуетките нямат никакво значение, а най-важната премия за тях е любовта на публиката. Разглеждайки листата с имената на тези, които в никакъв случай не са печелили „ Грами “, сме склонни да им повярваме.

Ники Минаж



Ники Минаж е номинирана 10 пъти за премия „ Грами “ в интервала от 2010 до 2015г., само че не е печелила нито един път.

Дженифър Лопес

Певицата е номинирана в категорията „ Най-добър денс запис “ за песента си ‘Waiting for Tonight’ през 2000 година

Година по-късно получава номинация в същата категория за ‘Let’s Get Loud’, само че още веднъж не печели премията. Макар и това да са единствените номинации в нейната кариера, Джей Ло продължава да бъде чест посетител на церемонията през годините.

" Queen "

Британската рок група Куийн и Фреди Меркюри напълно трансформираха музикалната промишленост и въпреки че са получавали голям брой статуетки за приноса си в музикалния свят през годините, нямат нито една премия „ Грами “, макар четирите им номинации.

Кои са другите световноизвестни музиканти, които не са получили премията четете в материала на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР