Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 г.,

...
Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 г.,
Коментари Харесай

Врачки отлагат албума на Лили Иванова за 2020 година! Не било добре да го пуска преди юбилея

Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, откакто примата направила консултация с няколко от тях, разбра HotArena.

Като Телез по западния зодиак и Заек по източно-азиатския, тя избрала най-хубавата тактичност да отсрочи плана за по-добри астрологични времена. Врачките й споделили, че няма да е добре да издава в този момент цялостен огромен албум, а по-добре да изчака или за края на 2019-а, или още по-добре за през 2020 година

Първоначално легендата имала желание още през публично юбилейната за нея 2019 година да издаде новия си план. Феновете й бяха уверени, че тя ще го пусне точно на 80-годишния си празник, който навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи. Последният й албум бе без име и излезе през 2017 година, като се продаваше в известна верига магазини за хранителни и домашен артикули, писа „ Телеграф “.

Миналата година естрадната легенда записа три песни, които показа на концерта си в НДК. Това са „ Мигът на любовта “ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев и с присъединяване на аржентинския реализатор бандонеон Жилберто Перейра, „ Бурната река “ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „ Главна роля “ по музика на Артур Недосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата. Това към този момент обаче не се случи. През януари тя влезнала в студиото да ги презаписва, защото не била удовлетворена от миналогодишните версии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР