Врачанският вестник Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, напомня агенция

...
Врачанският вестник Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, напомня агенция
Коментари Харесай

Политици, внимавайте! Врачанският вестник „Конкурент“ е собственост на Делян Пеевски, пазете се

Врачанският вестник „ Конкурент “ е благосъстоятелност на Делян Пеевски, припомня организация BulNews.
Началото на предизборната акция за предварителните парламентарни избори чука на вратата и е време политиците да проявят зоркост в връзките си с медиите.
Това важи със страшна мощ за контактите с врачанския седмичник „ Конкурент “. По документи изданието е благосъстоятелност на една мишка от Горна Оряховица, известна във Враца като Мито Мухъла. Всъщност той е мюре, зад което се крие корпулентният народен представител Делян Пеевски. Ако някой участник в политическите процеси има подозрения в това, дано да се обади на предходния притежател на „ Конкурент “ Даниел Бузов. Той най-добре знае с кого е преговарял, кой му е платил и на кого е продал вестника си.
Предупреждението важи с цялостна мощ за лидерката на листата на Политическа партия Деничка Симеонова, която е прекомерно неопитна и има залитания в тази посока. Другата, която обича да вижда фотографията си във вестника на Делян Пеевски, е видинската бръмчалка от ГЕРБ Росица Кирова. Старата чанта с лъскави дръжки умира от кеф да види нелепостите си, тиражирани във „ Конкурент “, и е време някой фактор от София да й отвори очите. Освен, в случай че не е политика на цялата партия да работят с вестника на глобения по закона Магнитски Делян Пеевски.
Гласоподавателите да наблюдават с нараснало внимание кой политик употребява трибуната на банкрутиралия ежедневник и да си създадат съответните заключения за кого да гласоподават на 2 април. Едва ли техният глас би трябвало да отиде при лицемерни претенденти, които наливат пари в джоба на Пеевски.
Друг е въпросът дали е морално политическите играчи да разгласяват своите послания в издание, в което най-четеният материал е „ С*кс в час по математика: Учителка прелъстила 13-годишна ученичка “… 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР