Врачанският районен съд осъди на 8 години лишаване от свобода

...
Врачанският районен съд осъди на 8 години лишаване от свобода
Коментари Харесай

Врачанин удовлетворявал половото си желание с 3 малолетни девойки в кафене със закана да ги направи "магистралки"

Врачанският областен съд осъди на 8 години отнемане от независимост Пламен Михайлов за осъществени от него три закононарушения. Мъжът бе упрекнат в блудничество с малолетна госпожица и блудничество с малолетна посредством приложимост на мощ и заплашване, както и в незаконно отнемане от независимост на три девойки, оповестява " Конкурент ".

В интервала от декември 2015 година до януари 2016 година в кафе-аперитив " Джофис " във Враца Михайлов неколкократно блудствал с малолетната Р.Д. и малолетната П.Й. Той ги принуждавал да правят интимни контакти с него без съвкупление. Употребявал мощ и ги заплашвал, че при отвод от тяхна страна ще ги " изкара на автомагистралата и ще ги направи проститутки ".

Насилникът работил брутално по отношение на двете потърпевши девойки като ги удрял, ритал, хващал за косите и наложително дърпал до тоалетната или ги избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си предпочитание.

През февруари 2016 година в същото кафене Михайлов взел за заложници три малолетни девойки, като съзнателно ги заключил в заведението, което ги принудило да се извърнат за подпомагане към полицията. Насилникът е наказан да заплати общо 25 хиляди лева обезщетение на трите девойки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР