Врачанският районен съд оневини сина на бившия кмет на Галиче

...
Врачанският районен съд оневини сина на бившия кмет на Галиче
Коментари Харесай

Съдът посочи: Синът на Ценко Чоков е невинен!

Врачанският областен съд оневини сина на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков - Мартин, упрекнат за побой по хулигански и расистки подбуди.
Според магистратите няма задоволително доказателства за осъществено незаконно действие от Мартин Чоков. Отпадна и паричната му гаранция в размер на 200 лв..

Според обвиняването, на 12 януари 2016 година Мартин Чоков е нападнал и нанесъл лека телесна щета на 19-годишния Радослав Илиев. По време на делото обаче жертвата ненадейно отдръпна показанията си.

Решението предстои на митинг пред Окръжния съд.

Припомняме, че татко и наследник Чокови са в ареста от края на май 2016 година, когато бяха арестувани при полицейска спецоперация. Срещу Ценко Чоков са повдигнати 5 обвинявания - като началник на проведена незаконна група, за лихварство, похищение, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи.

На Мартин Чоков също са повдигнати обвинявания за присъединяване в незаконната група, лихварство, похищение и побой. Освен това, той е притеглен и за насила, както и за опасност със гибел.

Обвинения за присъединяване в групата са повдигнати на Иван Тодораков, Димитър Каменов, Иван П. Тодораков, Касъм Касъмов и Васил Филиповски. Част от тях са привлечени като участници в съответни закононарушения на групата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР