Врачанският окръжен съд промени режима, при който ще изтърпяват своите

...
Врачанският окръжен съд промени режима, при който ще изтърпяват своите
Коментари Харесай

След холивудския екшън: Съдът наложи по-строг режим на избягалите момчета от врачанския затвор

Врачанският областен съд промени режима, при който ще изтърпяват своите присъди тримата нарушители, които избягаха от поправителния дом за малолетни към врачанския затвор.
Както първо BulNews.bg заяви, младежите духнаха от зандана в нощта против 7 юли. Липсата им бе открита в 7 часа сутринта по време на инспекция. Веднага е оповестена паника и е мобилизиран целият разполагаем състав на пандиза. Още същия ден бандитите са арестувани в слънчогледова равнища край пистата преди Бяла Слатина.
Te откраднали такси от Враца, с което тръгнали да бягат, само че аварирали и траяли пеш. Случайни хора видели трите момчета и подали сигнал на тел. 112, след което стартирали заградителни мероприятия.
Сценарият, заслужен за холивудска продукция, който разиграха нарушителите, в този момент ще им излезе солено. Съдът размени първичния „ общ “ режим на изтърпявате на наказванията на тримата младежи със „ непоколебим “. С бягството си те жестоко са нарушили открития затворнически ред, което е съображение за смяна на режима в по-тежък, споделиха от храма на Темида.
Тези избрания на Врачанския областен съд не са дефинитивни и подлежат на обжалване в седемдневен период пред Софийския апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР