Врачанският общински съветник от групата на БСП генерал Валери Стаменов

...
Врачанският общински съветник от групата на БСП генерал Валери Стаменов
Коментари Харесай

Генерал Стаменов нахока Калин Каменов за неизпълнени обещания

Врачанският общински консултант от групата на Българска социалистическа партия военачалник Валери Стаменов нахока кмета на община Враца Калин Каменов за несъблюдение обещания за пътната сигурност, видя кореспондент на организация BulNews.
Вчера по време на постоянното съвещание на общинския съвет Стаменов изиска да разбере какви ограничения ще предприеме кметът за безвредното напредване на хората в града през април - месеца за дейна работа за сигурност на придвижването. С порицателен звук генералът напомни на Каменов, че при започване на мандата си уверявал локалните сенатори, че в скоро време дружно с екипа си ще създаде общоприет проект за възобновяване на придвижването в града.
Реално подобен до през днешния ден няма, а неверните маркировки и отвесна сигнализация са повсеместни. По думите на Стаменов неналичието на нов проект за възобновяване на придвижването в града основава неприятни практики и точно по този начин се вземат неверни решения в несъгласие с наредбата за придвижване по пътищата.
„ Промяната на редица кръстовища в кръгови не се състоя, община Враца закъсня и с реконструкцията на светофарните уредби и не съблюдава условията на европейската инструкция “, добави Валери Стаменов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР