Врачанският "Ботев" ще преследва спечелването на първи точки утре, когато

...
Врачанският "Ботев" ще преследва спечелването на първи точки утре, когато
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ се готви да открадне първи точки утре срещу Септември в София

Врачанският "Ботев " ще преследва спечелването на първи точки на следващия ден, когато гостува на "Септември " в София. Един от най-хубавите български рефери - Никола Попов, получи наряд да управлява гостуването в столицата. Мачът от програмата на 4-ия кръг на Първа футболна лига е от 20.30 часа. На един от най-хубавите родни рефери ще оказват помощ Веселин Добриянов и Дениз Соколов, а четвърти арбитър е Николай Колев. Кирил Йорданов е избран за съдийски пратеник на дуела.
В лагера на врачани гледат с оптимизъм към гостуването на "Септември ", с който играха контрола по време на лятната си подготовка. Тогава срещата приключи 0:0, само че в този момент зарядът ще е различен, а и двата отбора ще търсят точки. "Ботев " не е записал никакъв актив след първите си 3 мача, до момента в който софиянци разрушиха с 5:1 "Черно море " във Варна и ще влязат със самочувствие в срещата.
Вероятността в състава на врачани да има промени е голяма, предвиждат осведомени с проектите на старши-треньора Сашо Ангелов. Въпреки упоритите му опити да залага на едни и същи хора, на вратата се чака да стартира Красимир Костов. Дошлият от "Пирин " пазач най-вероятно ще излезе като титуляр поради грешките на Николай Кръстев и треньорската травма на ветерана Христо Митов. Травмата на Даниел Гаджев в средата на терена ще даде опция на различен халф да се пребори за титулярното място.
От фенклуба на врачани също се готвят да поддържат своите любимци, а поради близостта до София в пътуването могат да се включат с персоналните си коли десетки врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР