Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница са вкарани

...
Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница са вкарани
Коментари Харесай

Врачанският адвокат Румяна Тодорова и дъщеря й Деница се признаха за виновни, вече са в сливенския затвор

Врачанският юрист Румяна Тодорова и щерка й Деница са вкарани в сливенския затвор, научи организация BulNews.
Припомняме, че напролет на тази година врачанската адвокатка Румяна Тодорова, щерка й Деница и още двама души – Ивайло Иванов и Ивайло Тодоров бяха задържани. Групата бе упрекната, че е събирала пари против издаване на подправени документи, настаняване на възрастни в старешки домове и имотни измами.



Апелативният профилиран углавен съд обаче освободи Тодорова против 5 000 лв. гаранция, а щерка й под домакински арест. Двете дами са разследвани за измами и към този момент са обвинени като ръководителки на проведена незаконна група. Срещу тях има и доказателства, че Румяна Тодорова и Деница са поръчали монтирането на взривно устройство в автомобила на арбитър от Враца.



При обиск в дома им е открита бомба с прикован към него взривател с дистанционно управление и печати на Специализираната прокуратура.
В момента те са настанени в сливенския затвор за отнемане от независимост след наложени ефектвни присъди от Специализирания съд. Защитникът е осъден с 2 години и 6 месеца, а Деница с 2 години и 10 месеца „ Лишаване от свобода”.
До присъдите се стигна след подписано съглашение с прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР