Врачанските полицаи са хванали втори телефонен измамник само за седмица,

...
Врачанските полицаи са хванали втори телефонен измамник само за седмица,
Коментари Харесай

​Полицията във Враца започна масово да лови телефонните измамници, „изгоря“ още един

Врачанските служители на реда са хванали втори телефонен лъжец единствено за седмица, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера в полицията във Враца е получен сигнал, че предния ден в града 84-годишна локална жителка е станала жертва на телефонна машинация, вследствие на което хвърлила през терасата на жилището си 1970 лв.. Пари били взети от незнаен мъж. След извършени оперативно-следствени дейности от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Враца в 11.45часа в сряда е арестувано причинителят на измамата. В районното ръководство в града е арестуван 21-годишен врачанин, на който по неоспорим метод е открита съпричастността му към осъществената машинация.
В жилището на младия мъж са открити и конфискувани пари и мобилен телефон. При осъществения персонален обиск са открити и конфискувани самоделно направени цигари, за които арестуваният обяснил, че съдържат „ чай “ за пушене, третиран с наркотично вещество. Образувано е бързо произвеждане.
Акцията по задържането е извършена взаимно със чиновници от бранш „ Измами “ в основна дирекция „ Национална полиция “.
Припомняме, че 14 юни в Мездра беше арестуван 25-годишен мъж от същия град, който в интервала 8-12 юни 2018г., посредством телефонни измами предизвикал имотни вреди на обща стойност 54 620 лева, на четири възрастни врачанки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР