Врачанските общински съветници ще трябва да решат на предстоящото заседание

...
Врачанските общински съветници ще трябва да решат на предстоящото заседание
Коментари Харесай

Николай Вълков – аут! Търсят нов управител на „Тролейбусен транспорт“ във Враца

Врачанските общински съветници ще би трябвало да решат на идното съвещание дали да открият процедура за осъществяване на обществен асортимент за избор на шеф на „ Тролейбусен превоз – Враца” ЕООД. Докладната е импортирана от ръководителя на общинския съвет Румен Антов и е една от първите, които ще бъдат прегледани. Причината е, че договорът на досегашния шеф Николай Вълков изтича на 18 май.
Той беше определен през 2015 година след решение на локалния парламент. Вълков встъпи в служба с грандиозни проекти, които обаче станаха на пух и прахуляк. Единственото, което Вълков съумя да реализира от проекта си, бе да усили цената на транспортния билет за градския превоз, с което разгневи врачани. Състоянието на тролейбусния парк обаче остава повече от плачевно, като тролейбусите са към този момент толкоз изгнили, че може всеки миг да се разпаднат по врачанските улици.
Контрактът за ръководство с новия началник на тролеите ще бъде подписан за период от 3 години, като претендентите би трябвало да имат образователно-квалификационна степен „ магистър”, добита в едно от следните професионални посоки: икономическо или инжeнерно-техническо. Те би трябвало да имат управителен професионален опит най-малко 3 години, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент на отнемане от независимост, в случай че не са оправдани или амнистирани и да не са лишени по съответния ред от правото да упражняват комерсиална активност и материално-отчетническа служба. Кандидатите би трябвало да отговорят по едно и също време на всички посочени условия.
Задачите на новия шеф са да усилва приходите на предприятието с 5% годишно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР