Врачански бизнесмен е на път да влезе в екипа на

...
Врачански бизнесмен е на път да влезе в екипа на
Коментари Харесай

Изненада! Врачанин влиза в екипа на новия премиер на Македония

Врачански предприемач е на път да влезе в екипа на новия министър-председател на Македония Зоран Заев, оповестява BulNews.bg.
43-годишният Николай Диковски живее от 3 години в Скопие и е измежду най-близките хора на ръководителя на Социалдемократическия съюз.


През тези години двамата са построили топли другарски връзки и няма да е изненада, в случай че врачанинът бъде поканен от Зоран Заев в екипа като специалист в региона на туризма. В обществената мрежа има оповестени голям брой фотоси, на които са дружно.
Новият министър председател е чест посетител на церемониите, които Николай Диковски провежда за светския хайлайф на македонската столица. Зоран Заев даже е идвал тайно в България, с цел да карат ски в Банско.

Николай Диковски има правата за марката „ СПА номинации “ и провежда мероприятия в тази област на Балканския полуостров. Неговите церемонии са част от международните СПА номинации, които се организират в Лондон. Отскоро той е представител на международна марка за Македония и сега отваря фирмени магазини в прилежащата страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР