Врачанската охранителна фирма е най-новият партньор на АЕЦ Козлодуй“, научи

...
Врачанската охранителна фирма е най-новият партньор на АЕЦ Козлодуй“, научи
Коментари Харесай

Национална сигурност от ново поколение! „Елит Тийм Секюрити“ ще охранява АЕЦ „Козлодуй“ с интелигентни камери и термо радари

Врачанската охранителна компания е най-новият сътрудник на АЕЦ „ Козлодуй “, научи организация BulNews. Благодарение на непрекъснатото си развиване и бързото внeдряване на нововъведения в областта на сигурността, притежателите са спечелили доверието на управлението на атомната централа и към този момент са част от защитата на обекта от национално значение. 
Врачаните са единственият снабдител в Северозападна България на водача в областта на видеонаблюдението „ AxxonSoft ”. Техният съвременен програмен продукт с изкуствен интелект следи човешкото държание, разпознава лица и автомобилни номера, наблюдава обекти и известява в действително време всяко придвижване или смяна в охранявания обект. 
Именно този образован програмен продукт към този момент е интегриран в системите за сигурност на централата. Врачанската компания е предложила най-хубави условия и най-ниски цени, като по този метод е добавила централата в богатото си портфолио с удовлетворени клиенти. 
На извършена среща сред мениджърите на „ Елит Тийм Секюрити “ - Лъчезар Иванов, Тихомир Иванов и Цветелин Борисов и комерсиалният управител на „ AxxonSoft “ за Източна Европа Антон Младенов с представители на отдел „ Сигурност “ в АЕЦ „ Козлодуй “ и Община Враца “, са показани новостите в сектора. Гостите останали впечатлени от трендовете и решили да включат и други оферти. 
От централата поискали да тестват уредите от ново потомство на компанията „ Thermal Radar ”. С помощта на непрестанно въртящ се термичен датчик, те обезпечават непрекъсната 360-градусова ситуационна информираност. Радарът покрива повърхност от съвсем 1 квадратен километър на всеки 2 секунди и може да заяви за изключителна обстановка като внасяне на оръжие или паднал човек.
Тези системи се употребяват в международен мащаб точно за наблюдаване на обекти от националната сигурност, за защита на границите на страната, компании за рандеман на петрол и газ, електроразпределителни сдружения, пристанища, летища и други Такъв радар към този момент е внедрен от компанията в слънчев парк, като единствено с него и с една ПТЗ камера се покрива цялата му територия. 
Експертите по сигурността от АЕЦ „ Козлодуй “ решили да се доверят на предлагането на „ Елит Тийм Секюрити “ и да тестват радарите в действителни условия. Вече са доставени над 100 лиценза за потреблението им от централата и следва те да бъдат интегрирани в най-кратък период. 



Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР