Врачанска фирма ще реконструира общинския изолатор за бездомни кучета в

...
Врачанска фирма ще реконструира общинския изолатор за бездомни кучета в
Коментари Харесай

Опал 94 спечели обществената поръчка за изграждането на кучкарник край Враца

Врачанска компания ще реконструира общинския изолатор за бездомни кучета в местността „ Джуджански поток “ край Враца. Дейностите ще бъдат осъществени от „ Опал 94”. Дружеството стигна до финалната права след извършена социална поръчка, оповестиха от общинската администрация.
Прогнозната стойност на строителните работи е 194 918 лв. без Данък добавена стойност. Финансирането на публичната поръчка ще е от бюджетните средства на общината, а заложеният период за осъществяване е до 120 дни.
Предвижда се застроената повърхност на постройката да е 510 м². Тя ще бъде изпълнена с железна структура с височина до 3.27 метра. Ограждащите стени ще са от монопанели с дебелина 8 см, инсталирани върху металната структура. Покривът също ще бъде от монопанели. Вътрешните ограждащи стени в зоната за ветеринарно-медицинска активност, административно-битовата част и други ще сa от гипсокартон и минерална вата върху структура. Предвидено е дограмата да е алуминиева с пресечен термомост и стъклопакет.
По план се планува изолаторът да е разграничен на няколко зони. Едната от тях ще е за настаняване на здрави животни и ще съставлява огромно помещение с обособени 55 единични кафези. Ще има зона за разходка и игра – терен, ограден с плътна ограда с височина от 2.20 метра и с повърхност 423 м².
Третата зона ще се състои от пространства за ветеринарно-медицинска активност, за медикаменти и дезинфекция, съблекални и филтър за личния състав, хигиеничен възел, както и три броя кафези за засегнати животни и хладилна камера за мъртви животни.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР