Врачанка е преживяла ужасяваща случка в неделя сутринта, научи BulNews.bg.

...
Врачанка е преживяла ужасяваща случка в неделя сутринта, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Врачанка алармира: Преследвач дебне жени по тъмна доба в ж.к. „Дъбника“ /снимки/

Врачанка е претърпяла ужасяваща преживелица в неделя сутринта, научи BulNews.bg.
55-годишната Наталия е била преследвана от подозрителен вид на път за работа, като едвам се отървала от лапите му.
Жертвата описа пред кореспондент на медията ни, че в 6.15 часа, малко откакто излязла за работa, е била пресрещната от чужд мъж.
„ Вървях по тротоара под парка, когато след няколко крачки забелязах фигурата на човек, който се появи сред две от паркираните коли. В това време по улицата беше доста мрачно и съумях да видя единствено контур “, споделя Наталия.
Жената споделя, че в първия миг е помислила, че някой от живеещите в блока излиза за работа и ще се качи в колата си. Секунди по-късно видяла по какъв начин мъжът е застанал против нея. Вече обезпокоена Наталия пресекла на отсрещния тротоар, като мъжът я последвал мигновено. Тя отново пресекла улицата, а преследвачът още веднъж я последвал, като с всяка крачка се приближавал от ден на ден.
Вече ужасена дамата решила още веднъж да прекоси пътя, като в същото време непознатият мъж застанал по средата на улицата и почнал да я гледа вторачено.
Уплашена до гибел Наталия се обърнала и побягнала към околните магазини и стоянката на такситата с вяра за избавление.
Преследвачът също побягнал към нея, само че в същото време таксиметров водач забелязал тичащата жена и излязъл на улицата. На един мирис Наталия разказала какво се е случило и му се примолила да я закара до дома й. Таксиджията я качил в колата и потеглил към преследвача, а когато стигнали до съмнителния вид, бакшишът съвсем спрял, с цел да може добре да го огледа.
По думите на 55-годишната жена, той бил на към 40 години с прошарена коса, мустаци, с чанта през рамото и спортен екип. Мъжът бил с обикновено телосложение и висок към 1,70 см.
Врачанката е безапелационна, че не става въпрос за алкохолик, а за нападател, който причаква жертвите си в тъмното сред колите до църквата под парк „ Дъбника “.
Мнението й се затвърдило, откакто отишла на работа по-късно същия ден. Около 8 часа трябвало да изхвърли отпадък от службата си в резервоар наоколо до постройката. Когато отворила входната врата видяла същия мъж да обикаля в близост. Врачанката повикала колежките си и всички се скупчили на вратата, а мъжът постепенно почнал да се отдалечава.
Наталия схванала от своя позната, че през днешния ден преследвачът още веднъж е дебнал на същото място, само че си бил набелязал друга жертва. Всичко се разиграло още веднъж рано сутринта, на място, където няма камери и е цялостен мрак.
Тя също е имала шанс и е съумяла да избяга от нападателя, само че не се знае дали идната беззащитна жена, попаднала в полезрението на рисковия мъж, ще успее да се отърве единствено с ужаса от преследването.
Наталия предизвестява дамите, преминаващи в региона, да бъдат бдителни и да заобикалят да минават към църквата по мрачно. Врачанката не е подавала недоволство в полицията, само че се надява униформените да обикалят по-често в региона и да задържат съмнителния вид.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР