Врачанинът Иво Мачугански, който е родом от хайрединското село Рогозен,

...
Врачанинът Иво Мачугански, който е родом от хайрединското село Рогозен,
Коментари Харесай

Това е Иво и той се бори за живота си! Драмата му е огромна

Врачанинът Иво Мачугански, който е родом от хайрединското село Рогозен, незабавно се нуждае от средства за комплицирана животоспасяваща трансплантация на стволови кафези, написа BulNews.bg.

В началото на 2016 година Иво бил диагностициран с онкологичното заболяване Семинома тестис синистра – недоброкачествен израстък на тестисите. От тогава врачанинът се е подложил на две интервенции в СБАЛ по онкология ЕАД-София и общо дванадесет курса химиотерапия - 9 в КОЦ-Враца и 3 в ANADOLU Hospital в Истанбул.

В момента на Иво му следва трансплантация на стволови кафези в клиниката в Турция, само че за задачата би трябвало да събере непостижимата за него и фамилията му сума от 87 000 Щатски долар. Така се стигнало досега да помоли всеки, който има опция, да помогне.

„ Ще съм откровено признателен на всеки, който показа и популяризира тази информация, на всеки който подари даже и левче, с цел да мога да продължа своята битка за живот “, споделя врачанинът.

Подкрепа в тежката му борба оказват от община Хайредин, както и другари на момчето, които сега обикалят земеделските производители и ги молят за помощ.

Всеки, който има опция и желае да помогне на Иво Мачугански, може да го направи на следната дарителска сметка:

ЦКБ АД Клон Враца

IBAN:BG 38 CECB 9790 10B8 5926 02

BIC: CECBBGSF

Титуляр: Иво Тихомиров Мачугански
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР