Врачанин се бори за живота си след като ламарина се

...
Врачанин се бори за живота си след като ламарина се
Коментари Харесай

Мъж се бори за живота си след удар от паднала ламарина във Враца

Врачанин се бори за живота си откакто ламарина се стовари върху него, оповестиха от полицията.
Информационна организация BulNews.bg. през вчерашния ден първа заяви екслузивно за случая, станал тъкмо до бившето кино „ Коларов “. Критично е положението на потърпевшия в резултат на мощния вчерашен вятър.
Съобщение за ранения мъж е постъпило в полицията от дежурен доктор в Центъра за незабавна медициснка помощ във Враца. Около 13.30 през вчерашния ден, когато вятърът беше в стихията си, кола за спешна помощ се е отзовала на сигнал за тежък случай. Причина за него е падналата покривна ламарина, която се стоварила и едвам не обезглавила 39-годишния мъж. Той останал да лежи на земята, а минаващите жители алармирали на телефон 112. Инициалите на ранения са Д.П., а след оказанато му незабавна помощ, той е превозен до болница "Токуда " в София. Състоянието му е изключителн тежко в резултат на множествено строшаване на основата на черепа, лицето му е нарязано от метала.
Другият потърпевш мъж в региона на "Дъбника ", върху който се стовариха счупени стъкла е без заплаха за живота, макар сериозните си пострадвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР