Врачанин изпаднал в паника, след като разбрал, че има дъщеря

...
Врачанин изпаднал в паника, след като разбрал, че има дъщеря
Коментари Харесай

Като в сериал: Врачанин се сдоби с дъщеря, без дори да е бил с майка й

Врачанин изпаднал в суматоха, откакто схванал, че има щерка без изобщо да е бил с майка й, оповестява BulNews.bg. Голямата изненада го заварва в Испания, където работи от много време. Историята на Д.Ц.Н. е почтена за сюжет на сериал. Оказва се, че сагата на мъжа стартира още, откакто се срещнал с към този момент някогашната си брачна половинка. От брака им се ражда наследник, който сега е пълновръстен. Отношенията сред двамата претърпяват цялостен провал и се разделят през 2001 година, а формалният им бракоразвод станал факт едвам при започване на март 2008 година. През цялото това време врачанинът и някогашната му възлюбена живеели разграничени, като мъжът отишъл на гурбет в Испания.

Докато течал разводът им обаче, някогашната му заживяла с различен мъж, от който родила дете. Гурбетчията не бил наясно, че някогашната му жена е бременна, тъй като не се прибирал в страната и водел бракоразводния развой от Испания. За приписаното му дете схванал едвам през януари тази година, когато му се наложило да изиска от община Враца уверение за фамилно състояние и членове на фамилията. Така изненадата била голяма, когато видял, че на негово име е записана и щерка с букви В.Д.Н. Врачанинът незабавно се свързал с някогашната си брачна половинка, която му е обяснила, че детето е от нейна връзка с различен мъж, с който и в този момент живее на фамилни начала, само че е записано на негово име, защото се е родило преди постановяване на правосъдното решение за развода.

Потресен от филмът, в който бил вкаран, Д.Ц.Н. завел дело в окръжния съд във Враца за определяне,че не е биологичен татко на детето, което са му приписали. Бившата му жена декларирала пред магистратите, че в действителност детето не е негово. Така, откакто разгледали доказателствата по случая, магистратите постановили, че врачанинът в действителност не е татко на момиченцето, решението им обаче може да се апелира пред Апелативен съд-София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР