Врачанин е откараният в болница след жестоката катастрофа на главен

...
Врачанин е откараният в болница след жестоката катастрофа на главен
Коментари Харесай

Полицията излезе с подробности за жестоката катастрофа на Е-79 край Мездра

Врачанин е откараният в болница след жестоката злополука на основен път Е-79 край Мездра, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както първо осведомителна организация BulNews.bg писа лек автомобил “Ауди АЗ “, ръководен от 37-годишния Л. Н. Д. от село Бърдарски геран, като навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска движещата се кола “Тойота Ярис “, благосъстоятелност и ръководен от врачанка Ц. Г. А. от Враца. При удара е деформирана към 5 метра оградна мантинела.
След злополуката возещият се на предна дясна седалка в „ Ауди “-то врачанин Д. С. Б. е превозен в Спешното във Враца с недоволство за болки в гърдите. Обслужен и освободен без заплаха за живота.
Водачите са тествани за приложимост на алкохол, като тестът на лидера Ц. Г. А. е негативна, на Л. Д. уредът регистрира 1.99 промила.
Щетите са за към 3000 лева по двете коли. Причината за злополуката е несъобразена скорост и нахлуване в лентата за насрещно придвижване от страна на лидера Л. Н. Д. На мъжа е формиран пътен акт и е арестуван в районно управление (на МВР) Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР