Впечатляващи кадри на Иванка Тръмп, която слиза от борда на

...
Впечатляващи кадри на Иванка Тръмп, която слиза от борда на
Коментари Харесай

Тя ли ще бъде новият американски президент

Впечатляващи фрагменти на Иванка Тръмп, която слиза от борда на Air Force One провокираха удивление и стотици позитивни мнения в обществените медии.

 Снимка 335034

Въпреки спорната фигура на татко си, Иванка съумява да се хареса на американците, а мнозина предвещават огромно политическо бъдеще пред нея. Не са малко тези, които считат, че точно Иванка ще стане първият президент жена на Съединени американски щати.

 Снимка 335030

 Снимка 335033

Външният тип на Иванка е постоянно безукорен, даже до момента в който прави своя крос в Сентръл парк. Тя е най-голямото дете на Доналд Тръмп от брака му със сръбската манекенка Ивана, и постоянно е била наричана " обичаната му щерка ". От ранна детска възраст Иванка е до татко си, става негова дясна ръка в бизнеса, а през днешния ден има собствен кабинет в Белия дом.

 Животът на Иванка Тръмп през годините (СНИМКИ)
Животът на Иванка Тръмп през годините (СНИМКИ)

Блондинката е родена богата, със като че ли предначертано бъдеще

 Снимка 335032

Припомняме, в неотдавна появилата се скандална книга за Доналд Тръмп " Пожар и гняв: Вътре в Белия дом на Тръмп " създателят Майкъл Улф твърди, че Иванка и брачният партньор й Джерард Къшнър към този момент приготвят кандидатурата си за президентска двойка. Иванка е посочена за наследик на поста в Овалния кабинет.

 Снимка 335027

Въпреки че от Белия дом дефинираха книгата като сензационна и цялостна с погрешни обстоятелства, американците сякаш са прелестно сюрпризирани от това съмнение.

 Снимка 335026

 Снимка 335029

Иванка е на 36 години сега. Тя е омъжена за бизнесмена Джерард Къшнър от 2009 година. Той е експерт в недвижимите парцели. Имат три деца - Арабела, Джоузеф и Тиодор.

Любопитен факт, за който стана известно наскоро е, че същинското име на Иванка в действителност е тъкмо като на нейната майка - Ивана. Умалителното име, с което дъщерята на Тръмп е известна, е може би още един знак за това, че американският народ много й симпатизира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР