Впечатляваща жертвоготовност и себеотрицание демонстрираха служителите на Центъра за градска

...
Впечатляваща жертвоготовност и себеотрицание демонстрираха служителите на Центъра за градска
Коментари Харесай

София може да е под вода, но „паяците” са на пост

Впечатляваща жертвоготовност и мъжество демонстрираха чиновниците на Центъра за градска подвижност, ангажирани с наказването на погрешно паркирали водачи. Те останаха на поста си дори по времето на поройния дъжд, който довечера трансформира София във Венеция, а метростанциите – в закрити басейни.

Вместо обаче да оказват помощ на жителите, закъсали с колите си или пешком, те продължиха да извършват главната си активност – слагане на скоби и повдигане на коли, оповестява журналистът Иван Тенев.
Бурята в София спряла колите за спешна помощ и блокирала детска градина Според Йорданка Фандъкова превръщането на метростанциите в басейни е неизбежно
Той е очевидец на дейностите на ЦГМ в центъра на София в миг, в който човек мъчно може да стигне до колата си и да я реалокира, а и мобилните връзки за избавителния есемес са проблематични.
Снимка: Иван Тенев
„ Мътни реки,надминаващи по дълбочина някои венециански канали, леещи се по неотдавна ремонтирани за милиони евра централни столични улици…Прекъснат ток… Наводнени мазета… Ошашавени поданици на квартала… И безмилостни хищници от безпардония хиенски прайд на Центъра за градска подвижност, които вместо да са в помощ с техника и човешка съпричастност на закъсалите си съграждани, ги дооглозват до кости, вдигайки с паяци и „ заскобявайки” с необяснимо-усмихната озверялост „ давещите” се автомобили” – по този начин Агент Тенев живописно разказва обстановката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР